Over Ons

Over Handelsonderneming Arne Pals

Wij zijn gespecialiseerd in agrarische landbouw machines. Hiervoor hebben een groot assortiment met nieuwe- en gebruikte machines. Wij beschikken over twee bedrijfspanden waar wij ons werk uitvoeren, namelijk de beste kwaliteit landbouwmachines klaar maken voor gebruik. Het bedrijf wordt geleid door Arne Pals.

Over Arne Pals

Op jonge leeftijd heb ik mijn vader's akkerbouw bedrijf overgenomen. Landbouwmachines interesseerde mij toen al enorm. Na mijn jeugd heb ik tien jaar bij een landbouw mechanisatie bedrijf als vertegenwoordiger gewerkt. Hierdoor heb ik een erg goed inzicht in agrarische machines. Na deze tien jaar kennis op gedaan te hebben, wist ik het zeker. Ik wilde verder in de verkoop van

agrarische machines. Het bedrijf is vanaf de grond opgezet en we hebben al veel mooie projecten geleid.

Onze projecten

Wij leveren complete sorteerlijnen in het binnen en buitenland. De laatste jaren hebben we veel landbouwprojecten in binnen- en buitenland voorzien van gebruikte- en nieuwe machines. Vooral op het gebied van aardappels en uien, van het zaaien tot oogsten zijn wij gespecialiseerd. Hieronder vind u voorbeelden van projecten die wij gerealiseerd hebben in het thema van de landbouw.

19-05-2017 036.jpg
001.jpg
Soorten transportbanden
papa.jpg